Over ons

Ervaring en kwaliteit

Het is inmiddels al meer dan 10 jaar geleden dat wij het eerste systeemhek hebben ontwikkeld. In het begin was er slechts één artikel, dat uit vier hekelementen bestond. Stuk voor stuk hebben wij ons assortiment verder uitgebreid en kunnen nu voor bijna ieder probleem een oplossing op maat aanbieden.

Inmiddels is het kennelijk ook buiten Duitsland bekend geworden, dat voor ons kwaliteit niet enkel een loze huls is. Ieder jaar krijgen wij meer verzoeken uit onze Europese buurlanden en af en toe ook uit overzee. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee en zodoende hebben wij ons tot doel gesteld om onze webshop meer en meer ook voor onze buitenlandse klanten toegankelijk te maken.

Innovatie

Innovatie is de drijfveer van iedere onderneming. Wij zijn steeds op zoek naar oplossingen die bij de consument voor meer veiligheid en comfort zorgen. Daarom zijn wij dankbaar voor alle feedback die wij van onze klanten krijgen en nemen deze zeer ter harte.

Vriendelijkheid en betrouwbaarheid - bij ons vanzelfsprekend

U kunt erop vertrouwen dat wij ook na de koop nog voor u klaar staan. Ons doel is de tevredenheid van onze klanten. Dat klingt eenvoudig, maar is niet altijd vanzelfsprekend. Wij zijn van mening dat u een recht heeft op een correcte en faire bediening, dat is een wezenlijk deel van onze bedrijfsfilosofie. Natuurlijk maken ook wij weleens een fout, maar wij doen steeds ons uiterste best om  mogelíjke problemen zo snel mogelijk en tot uw volle tevredenheid op te lossen.

Onze ambitie: kwalitatief hoogwaardige producten en tevreden klanten!